SAKUPLJANJE LJEKOVITOG I ZAČINSKOG BILJA

OPG Antun Francetić

'Opg Francetić' u vlasništvu gospodina Antuna Francetića bavi se ekološkim uzgojem i proizvodnjom ljekovitog i začinskog bilja, čajeva, masti te ekološkim uzgojem i preradom buča golica za dobivanje hladno prešanog bučinog ulja i bučinih sjemenki.
opg francetic krug

EKO potvrdnica

Tijekom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom ljekovitog i začinskog bilja 'Opg Francetić' je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. Vlasnik je EKO potvrdnice, a od 2007 godine je pod nadzorom stručnih službi Nadzorne stanice Hrvatskih šuma. U Upisniku proizvođača u ekološkoj proizvodnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda Ekološko Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Francetić, vodi se pod rednim brojem 407.

Od proizvoda 'Opg Francetić' u ponudi imamo razne eko-čajeve, eko- začine, masti i ulja te Stimulin med. Svi proizvodi pakirani su po ekološkim standardima; masti, ulja, začini i med u staklenoj ambalaži, čajevi u kartonskoj ambalaži.

opg francetic polje 2
antun francetic web home

Antun Francetić.

Bavim se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja od davne 1960. god.

Više od 40 godina praćenja uzgoja, branja, sušenja te načina čuvanja i kontrole prerade garancija su vrhunske kvalitete svih ekoloških proizvoda koji nastanu na imanju u nedirnutoj prirodi Kloštar Ivanića. Tako na imanju možete vidjeti neke od različitih biljaka kao što su: melisa, menta, timijan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudbekija, artičoka, zlatnica, kamilica, golice…

francetic logo crvena
1.

Uzgoj bilja.

Branje, sušenje, te čuvanje i kontrola prerade bilja.

2.

Proizvodnja.

Dugogodišnja proizvodnja ljekovitog i začinskog bilja.

3.

Eko proizvodi.

Vrhunska kvaliteta potvrđena EKO potvrdnicom i mnogim priznanjima.